KiCAD

EagleCAD gana patogi, turi daug elementų, nereikia pačiam pieštis, braižo takelius pati (autoroute), kad ir kaip jie įdomiai eina, nemokama. tačiau ji nusibodo dėl savo apribojimų plokštėje, dažnai lūžinėja, nemokama tik sau.

gal imti galingą  ALTIUM? kuris jau baisiai patogus ir elementų daug ir t.t. tačiau jo kaina??? o dar kiek vietos užima.

Naudoju paprastą tam reikalą Kicad. pereiti nuo eagle buvo šiokio tokio streso, bet perskaičius gerą tutorial ir pabandžius, lengva dirbti. ir dar ji nemokama, t.y. visiškai nemokama viskam, jokių apribojimų.

Žinoma turi savo blogybių, kurios kartais labai nepatogios. ne tiek daug elementų, nors yra bibliotekos perpieštų iš eagle, galima įsidėti. nelabai patogus bibliotekų įdiegimas į projektą, nes kas kartą reikia nurodyti katalogą kur visos bibliotekos, arba dar nemoku automatizuoti. dar kiek įdomus perkėlimas iš schemos į plokštę, reikia kažkiek nuveikti. tačiau ji nemokama, ko galima daugiau norėti.

Naudoju ir visiškai nesiskundžiu.

posted in Bendri by admin

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment

 
Copyright © freshmake85

Powered by Wordpress.

Design by Bingo - The Web Design Experts.

Creative Commons licenzija
Code, images, text, sound, video by http://freshmake85.myftp.org is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.