ARM ir vaizdai (ARM and images)

Dirbu prie savo magistrinio, kuriame ARM Cortex-M3 (stm32) bandys išskirti vaizdą, jį apdoroti ir ką nors nuspręsti. Vargo žinoma daug, bet kažkoks postūmis jau lyg yra. Pridedu video, kaip veikia viskas bandant išskirti geltoną spalvą esant natūraliam apšvietimui ir truputį apniukusiai dienai. Vaizdas be garso (4MB).

Rezultatai:

Vaizdas ekranėlyje yra sukeista kairė su dešine, nes tiesiog taip yra…

Kaip matyti balionėlio išskiria šoną, kuris yra labiau apšviestas, o esantis nuo šviesos yra užtušuojamas. Geltonas  apvalkalas yra blizgus, todėl visokie atspindžiai “padeda” atlikti darbą. Kaip matyti jie yra irgi užtušuojami, bet kraštai yra daugiau mažiau išskiriami, o to man daugiausiai ir reikia. Kita spalva visai nesukelia efekto. Reikia dar aplankų susirasti, kaip į kitas reaguoja :)

Dabar reikia įdiegti kraštų atskyrimą ir liks “tik” atpažinimas.  Ir sumoje tikiuosi pavyks išpešti maždaug bent 1 FPS, o to man būtų daugiau mažiau gana.

tags: , , , ,
posted in Elektronika, Mikrovaldikliai by admin

Follow comments via the RSS Feed | Leave a comment | Trackback URL

Leave Your Comment

 
Copyright © freshmake85

Powered by Wordpress.

Design by Bingo - The Web Design Experts.

Creative Commons licenzija
Code, images, text, sound, video by http://freshmake85.myftp.org is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.